Ky është Aspen, një qen gjahu nga Kolorado, i cili dëshmon se qentë jo vetëm janë miqtë më të mirë të njeruit, por edhe miqtë më të mirë të udhëtimeve. Aspen jeton në Kolorado me Hunter Lawrence, të zotin dhe fotografin e tij personal. Nëse ai është duke lundruar në një kajak, duke u ngjitur në mal, duke notuar në liqene të kristaltë malor apo duke udhëtuar me kamperin e tij VW, Aspen nuk do asgjë më shumë se të shijoj natyrën. Ok, përveç se të pozoj për aparatin fotografik.

traveling-dog-aspen-the-mountain-pup-instagram-2 (1)

traveling-dog-aspen-the-mountain-pup-instagram-30

traveling-dog-aspen-the-mountain-pup-instagram-1 - Copy

traveling-dog-aspen-the-mountain-pup-instagram-6

traveling-dog-aspen-the-mountain-pup-instagram-15

traveling-dog-aspen-the-mountain-pup-instagram-25

Hunter dhe bashëshortja e tij e adoptuan Aspen kur ai ishte vetëm 6-javësh, dhe që atëherë ka udhëtuar ne 8 shtete. Aventurat e tij kanë fituar një numër të konsiderueshëm ndjekësish në Instagram (pothuajse 95 mijë), por ai ka vendosur që të jetë i zoti ai që menaxhon llogarinë e tij, kështu mund të shpenzoj më shumë kohë duke bërë atë që di të bëj më mirë: të eksploroj Koloradon.  

traveling-dog-aspen-the-mountain-pup-instagram-67

traveling-dog-aspen-the-mountain-pup-instagram-36

traveling-dog-aspen-the-mountain-pup-instagram-39

traveling-dog-aspen-the-mountain-pup-instagram-44

traveling-dog-aspen-the-mountain-pup-instagram-47

traveling-dog-aspen-the-mountain-pup-instagram-48

traveling-dog-aspen-the-mountain-pup-instagram-50

traveling-dog-aspen-the-mountain-pup-instagram-53

traveling-dog-aspen-the-mountain-pup-instagram-56

traveling-dog-aspen-the-mountain-pup-instagram-58

traveling-dog-aspen-the-mountain-pup-instagram-63

traveling-dog-aspen-the-mountain-pup-instagram-66

Lini një Përgjigje