20 qytetet më të vjetër në botë në 20 fotografi. Nuk janë shumë larg dhe disa prej tyre mund të jenë një destinacion i mirë për pushime.

20. Varnasi, Indi  (1000 p.K)

india-tours-varanasi-uttar-pradesh-jpg-1340x0_default

19. Cadiz, Spanjë (1100 p.K)

800px-vistas_desde_la_torre_de_poniente_-_cdiz_-_dsc_0023

18. Thiva, Greqi (1400 p.K)

img_0678

17. Larnaka, Qipro (1400 p.K)

cyprus-larnaca-agrotourism

16. Athinë, Greqi (1400 p.K)

parthenon-on-acropolis-in-athens-greece

15. Balkah, Afgahanistan

TOPSHOTS Afghan women go to the main mosque to offer Eid-al-Adha prayers in the main mosque in the city of Mazar-i-Sharif in Balkh province on October 15, 2013. Muslims across the world are preparing to celebrate the annual festival of Eid al-Adha, or the Festival of Sacrifice, which marks the end of the Hajj pilgrimage to Mecca and in commemoration of Prophet Abraham's readiness to sacrifice his son to show obedience to God. AFP PHOTO/ Farshad USYANFARSHAD USYAN/AFP/Getty Images ORG XMIT:

14. Krikuk, Irak (2200 p.K)

img_2471

13. Erbil, Irak (2300  p.K)

erbilcit

12. Tyre, Liban (2750 p.K)

p1030210b

11. Jeruzalem (2800 p.K)

68aab1_5a8861970c534f718fd83aeae952b954

10. Beirut, Liban (3000 p.K)

downtown-beirut

9. Gaziantep, Turqi (3650 p.K)

13078527

8. Plovdiv, Bullgari (4000 p.K)

plovdiv-4optimized-1024x683

7. Sidon, Liban (4000 p.K )

7023623299_5283845563_b

6. Fayoum, Egjipt (4000 p.K)

805b06123d1899c8b9c0739842076b8e

5. Susa, Iran (4200 p.K)

susa-iran

4. Damask, Siri (4300 p.K)

the-mausoleum-of-zaynab-in-damascus-syria

3. Alepo, Siri (4300 p.K)

Aleppo Citadel Main Gate, Syria

2. Byblos, Liban (5000 p.K)

lebanon3

1. Jericho, Territori Palestinë (9000 p.K)

palestinian-territories-jericho-hishams-palace

Lini një Përgjigje