Qyteti më romantik në botë, në këtë periudhë të vitit, mirëpret të gjithë ata që duan të kenë pushime të qeta dimërore. Më pak turistë në rrugë, kafene, restorante, muze duke ju siguruar kështu atmosferë më të qetë. Çdo gjë duke përfshirë dhe hotelet kushton më pak. paris-in-winter9-1

paris-in-winter-photo-by-ramelli-serge-740x520Megjithatë Parisi mbetet magjik si gjithmonë: me mijëra drita vezulluese të Krishtlindjeve, tregjet dhe borën, Parisi ofron atmosferën më festive. Një nga gjërat më të mira janë muzetë: nuk ka rradhë dhe shpesh herë nuk kanë as taraifa në dimër. Gjithashtu koncertet, operat dhe eventet e tjera kulturore janë në kulmin e tyre.paris-in-winter5-740x493-1Uljet e çmimeve të sezonit kënaqin çdo shopaholic nga 8 Janari deri më 11 Shkurt. Dimri u përket parizienve, kështu që ja vlen të marrësh atmosferën e vërtetë të Parisit. Shijojeni jo si një turist i zakonshëm.marche-de-noel-place-du-palais-royal-850x540-otcp-amelie-dupont-114-27

Kur të shkoni?

  • Hyrjet falas në muze fillojnë të Dielën e parë të Nëntorit dhe vazhdojnë deri në muajin Mars.
  • Uljet e çmimeve zgjasin nga data 8 Janar deri më 11 Shkurt.
  • Tregjet e Krishtlindjeve janë të hapura nga Dhjetori deri më 6 Janar. 

Lini një Përgjigje