Vendi krenohet me qytetet e mëdha historike dhe monumetet arkitekturore. Ne kemi përzgjedhur disa nga vendet dhe aktivitetet më intersante që mund të bëni në Çeki, një nga destinacionet turistike më të vizituara në Europë. 

1. Darkoni në shtëpinë që vallzon

pedro-szekely-740x492

2. Shihni figurinat e orës astronomike

c-prague-astronomical-clock-1

3. Relaksohuni në Karlovy Vary

karlovy-photo-by-pilaco-740x493

4. Shkoni në Brno

c43-brno_-_cathedral_of_saints_peter_and_paul_ii

5. Vizitoni kështjellën Vyšehrad

vysehrad2-740x526

6. Ecni në urën Karlův 

prague-prague-praha-charles-bridge-karlv-most-czech-republic-czech-republic-esk-republika-czech-republic-town-river-vltava-sky-clouds-water-reflection-night-lamps-lighting

7. Lexoni një libër në sallën teologjike

library-740x489

8. Pini birrë në U Medvidku

beer-photo-from-krcmabrabant-740x555

 

Lini një Përgjigje