Firence : Kryeqyteti i arkitekturës, ushqimit, verës dhe modës

0
3050

Mund ta vizitoni disa herë dhe përsëri nuk do t’i shihni të gjitha. Çuditërisht aq i vogël sa është, Firence, qendra e provincës së Toskanës shquhet për disa nga atraksionet më të njohura dhe më vizituara në botë. Mishërimi i artit klasik botëror, Firence është tëheqës, romantik dhe plotë jetë. Arkitektura urbane shumë pak ka ndryshuar që nga epoka e Rilindjes, Firence është padyshim kryeqendra e arkitekturës, ushqimit, verës dhe modës.

 

Lini një Përgjigje