Destinacioni më i preferuar për pushimet dimërore në Shqipëri.

Pozicioni gjeografik, arkitektura, kulinaria, kultura, muzika, njerëzit e zonës; janë këto që e bëjnë Dardhën një destinacion të vërtetë dhe të parezistueshëm turistik.   Vetëm 20 km në juglindje të Korçës, fshati turistik ofron akomodim shumë...

Postimet e fundit

Artikull i rastësishëm