Shumë prej nesh nuk mund të fillojnë ditën pa një filxhan të mirë kafeje dhe për disa kjo është si një besim. Ne kemi vendosur së bashku, në një list, disa nga vendet më të mira rreth Europës që ofrojnë kafe të klasit të parë. 

1. Barcelona – Nomad

Një nga kafetë më të mira në botë, harrojeni Europën. Ata kanë kafene, dyqan online dhe gjithashtu ofrojnë shërbim në pjesën e pasme të një kamioni. 🙂

barcelona-coffee-nomad_2

img_2451

2. Amsterdam – Screaming Beans

Ashtu siç mund ta merrni me mend, në Amsterdam janë disa vende që ofrojnë kafe shumë të mirë, por ky është në krye të listës. Të përkushtuar ndaj cilësisë. screen-shot-2015-07-21-at-14-39-51

14350713228_5ed35a3186_o

3. Kopenhagen –  Coffee Collective

Ata kanë 3 dyqane dhe janë njëri më i mirë se tjetri. Nëse ju ndodh të shkoni dhe shihni radhë të gjata, dijeni se diçka e mirë po përgatitet. 

version0

9f39e3cd8580ce35633c44e4f3626a03

4. Paris – Telescope

Një tjetër qytet ikon europian dhe me të drejtë pritshmëritë janë të mëdha. Telescope është një nga vendet më të mira për të pirë kafe në Paris dhe ja vlen të shkosh, qoftë edhe vetëm për kaq. 

telescope-paris-paris-1366189277

2-telescope-cafe-de-jeunes-gens-modernes-9

 

1 KOMENT

Lini një Përgjigje