Brenda hotelit magjepsës prej akulli, ICEHOTEL

Duhen cdo vit rreth 30.000 ton borë dhe akull që hoteli të mund të funksionoj. Icehotel është vendosur në veri të Suedisë, në një...

5 faqet që do t’ju ndihmojnë të gjeni bileta të lira...

Air Balkans Website: airbalkans.com Air Balkans është e para faqe ku duhet të shihni për bileta të lira. Krahason miliona fluturime për të gjetur më të...

10 qytetet më të mëdhenjë në botë

Tokio Shteti: Japoni    Popullsia: 28,025,000 Qyteti i Meksikës  Shteti: Meksikë  Popullsia: 18,131,000 Mumbai  Shteti: Indi  Popullsia: 18,042,000 Sao Paulo Shteti: Brazil  Popullsia: 17,711,000  New York Shteti: USA  Popullsia: 16,626,000 Shangai Shteti: Kine  Popullsia: 14,173,000 Lagos   Shteti:...

Ja në cilat shtete jetojnë më shumë shqiptarë

Në Shqipëri migrimi daton që prej shek të 15, kur shumë shqiptarë emigruan drejt Kalabrisë, pas pushtimit Osman. Vendet...

Ja pse duhet të shkoni në dimër në Paris

Qyteti më romantik në botë, në këtë periudhë të vitit, mirëpret të gjithë ata që duan të kenë pushime të qeta dimërore. Më pak...

Szimpla Kert, kopshti magjik qe s’duhet ta humbisni gjate vizites tuaj...

Nje vizite ne kryeqytetin e Hungarise nuk quhet e plote pa nje pije (ose me shume) ne nje nga vendet me unike te qytetit,...

Te fundit nga blogu